Gościmy
Naszą witrynę przegląda teraz 8 gości 
FRoSTA Frosta britta co na obiad develey dobre dobre jedzenie dobre przepisy dobre przepisy kulinarne doceń polskie gdzie zjeść halina kolacja kulinarne mrożonki obiad pomysł na przepisy przepisy kulinarne przepisy ze zdjęciami restauracje restauracje kraków restauracje warszawa restauracje wrocław ryż smaczne jedzenie sos tabasco warto odwiedzić śniadanie
Strona główna Dania mięsne Wołowina i cielęcina Schab nadziewany mięsem mielonym

Książka kucharska
Picture
 

  Poprzedni przepis Następny przepis Drukuj Email
 
Schab nadziewany mięsem mielonym

 

No Picture
 
Autor: GnOm
Ocena:  Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
(2 głosy(ów))
Opis:

Przepis na schab nadziewany mięsem mielonym.

 
 
Składniki, 8 porcji:
  • Schab bez kości ok 1 kg. (Jeżeli potrafimy schab odkroić od kości możemy taki kupić będzie tańszy).
  • Mięso mielone ok 30dag.
  • Ser żółty.
  • Sól.
  • Pieprz.
  • Sproszkowana słodka papryka.
  • Olej.

 

 
Sposób przygotowania:

Przepis na pyszny schab nadziewany mięsem mielonym. Schab rozetnij tak by powstał duży płat. Schab należy lekko rozbić, oprószyć solą, pieprzem, słodką papryką i wymieszać, a następnie zetrzeć ser na tarce. Rozgrzewamy olej na patelni, krótko obsmażamy roladkę  ze wszystkich stron, a następnie przekładamy do brytfanki i pieczemy godzinę w temperaturze 220 stopni.

SMACZNEGO.

 

 
Uwagi:
Brak

 

 
Ocena przepisu
1 (zły) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (dobry)

Autor komentarza Komentarz
Niezarejestrowani użytkownicy nie mają możliwości komentowania. Najpierw zrejestruj się.