Gościmy
Naszą witrynę przegląda teraz 21 gości 
Strona główna Dania mięsne Wołowina i cielęcina Schab nadziewany mięsem mielonym

Książka kucharska
Picture
 

  Poprzedni przepis Następny przepis Drukuj Email
 
Schab nadziewany mięsem mielonym

 

No Picture
 
Autor: GnOm
Ocena:  Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
(2 głosy(ów))
Opis:

Przepis na schab nadziewany mięsem mielonym.

 
 
Składniki, 8 porcji:
  • Schab bez kości ok 1 kg. (Jeżeli potrafimy schab odkroić od kości możemy taki kupić będzie tańszy).
  • Mięso mielone ok 30dag.
  • Ser żółty.
  • Sól.
  • Pieprz.
  • Sproszkowana słodka papryka.
  • Olej.

 

 
Sposób przygotowania:

Przepis na pyszny schab nadziewany mięsem mielonym. Schab rozetnij tak by powstał duży płat. Schab należy lekko rozbić, oprószyć solą, pieprzem, słodką papryką i wymieszać, a następnie zetrzeć ser na tarce. Rozgrzewamy olej na patelni, krótko obsmażamy roladkę  ze wszystkich stron, a następnie przekładamy do brytfanki i pieczemy godzinę w temperaturze 220 stopni.

SMACZNEGO.

 

 
Uwagi:
Brak

 

 
Ocena przepisu
1 (zły) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (dobry)

Autor komentarza Komentarz
Niezarejestrowani użytkownicy nie mają możliwości komentowania. Najpierw zrejestruj się.